Gårdagens Hoppträning!

Igår var jag ju iväg och hopptränade! :)
Var nervös innan som vanligt, eftersom det nu var ett tag sen jag tränade för instruktör mer än hemma.. Men det gick ganska bra.
Jag tränade för Karin Svantesson och gillade hennes upplägg och även dom övningar hon hade igår :) Så kommer bli såfort vi har en transport att träna för henne en gång varannan vecka (: Dock inte samma ställe som igår!

Men i går så var det flera "titthinder" bla vattenmatta, mur, "sockerbitar" under hiinder osv. Men valde att inte hoppa muren då den var ganska bred och han inte har hoppat det innan. Men hoppade alla andra, vilket gick över förväntran! Han skötte sig super, kollade inte på något och blev inte heller rädd för något mer än efter lektionen när det kom in folk som skulle hoppa i gruppen efter. (blev lite för många hästar för hans smak då..)
Han var sjukt pigg och nästan lite dragig i början men skötte sig bättre när vi började hoppa hinder och det, då han vart lite lugnare men änven lite trött så han orkade inte springa lite mycket x) Men stolt över honom med tanke på att vi inte har hoppat med så flera hästar tidigare och endast hoppat en gång förutom hemma! Så är nöjd :D Men ska försöka komma igång med dressyrträningarna också, så att han blir lyhördare och starkare :)

Här är en liten film från i går :D
http://www.youtube.com/user/JosefineSvedberg?feature=mhee#p/a/u/0/t8xxEQVTl3s



Någon som har förslag på BRA dressyrtränare? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0